Resultaten voor iphone scherm vervangen apple store

iphone scherm vervangen apple store
iPhone 6 scherm reparatie: Apple store of gsm winkel? Consumentenbond Community.
De Apple Store is de enige winkel die met originele Apple iPhone schermen repareert maar dat is logisch, Apple verkoopt niet aan andere partijen. Apple is zelf ook niet de fabrikant van de displays, dat is Foxconn en die kopen weer in bij LG en Sharp. Pas nadat Foxconn de onderdelen in elkaar heeft gezet en er een Apple serienummer aan heeft gehangen is het een Origineel" scherm. Belangrijkst is dat je nieuwe scherm een kwalitatief scherm is! De Apple store geeft helaas maar 90 dagen garantie en wanneer je schade aan de behuizing hebt en dat is al snel dan vervangen ze je scherm niet eens.
iPhone Serviceprijzen Apple Support.
U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple. Het scherm werkt niet meer en uw iPhone wordt niet gedekt door de Apple garantie of de consumentenwetgeving. Als uw iPhone behalve aan het scherm ook nog andere schade heeft, vindt u onder Overige schade wat de reparatiekosten zijn.
Hersteldienst Lab9 Apple Premium Reseller.
Lab9 is Premium Service Provider met eigen Apple Certified Engineers in onze winkels in Aalst, Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare. Je kan bij ons terecht voor de herstelling van je iPhone, iPad, Mac en accessoires. Bij een Apple Service Provider als Lab9 ben je zeker van de kwaliteit van een herstelling en heb je de garantie dat uitsluitend originele Apple onderdelen gebruikt worden.
Dit kosten iPhone-reparaties bij Apple.
Een defect scherm of problemen met je batterij van je iPhone kan vervelende gevolgen hebben. Sommige mensen lopen maanden rond met een gebarsten scherm, terwijl de ander zich er direct mateloos aan zou ergeren. Maar wat kosten dit soort reparaties nu eigenlijk bij Apple?
Blog Je iPhone batterij vervangen bij Switch.
Neem hiervoor contact op met Apple Support, via 0800 80 407 voor Nederlandstalige klanten of via 0800 80 404 voor Franstalige klanten. Het verminderde tarief is geldig t.em. De korting op een screenprotector kan enkel verkregen worden na vervanging van de iPhone batterij. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en geldig voor 1 screenprotector. Er kan slechts één batterij per toestel worden vervangen. Voor iPhones met niet-originele onderdelen geldt het volgende.: Switch vervangt enkel originele batterijen. Breng je dus een iPhone binnen met een niet-originele batterij, dan zal deze niet vervangen kunnen worden. Bij een niet-origineel scherm zou het kunnen dat het scherm na vervanging niet meer mooi aansluit op je iPhone of zelfs breekt.
iPhone Antwoordencentrum voor service Apple Support.
Als uw batterij een fabricagefout heeft en is gedekt door onze garantie of de consumentenwetgeving, zullen we deze zonder extra kosten repareren. Als de batterijservice voor uw iPhone niet wordt gedekt, kunnen we uw batterij vervangen tegen betaling. Lees meer over het verlengen van de gebruiksduur van de batterij. Zie de batterijprijzen van Apple voor service buiten de garantie. Als het scherm van uw iPhone kapot is, kunnen we dat mogelijk repareren.
Reparatie Herstel.
Maar ook voor iedereen die de stap naar een Apple product wilt zetten, helpen wij met veel plezier. Of je nu op zoek bent naar een iPhone of Macbook, wij adviseren je graag met je keuze en staan klaar om je vragen te beantwoorden.
iPhone scherm kapot? Zo kun je laten repareren!
Een iPhone reparatie kan je behoorlijk wat geld kosten. Wij leggen de beste opties uit om je kapotte iPhone te laten repareren en weer als nieuw te krijgen. Scherm iPhone vervangen: kosten per toestel. Het vervangen van het scherm van je iPhone door de Apple Store of erkende serviceprovider is relatief duur, maar je weet in ieder geval dat je de volledige iPhone-garantie houdt.
Is je iPhone scherm kapot? Dit zijn de verschillende manieren om m te repareren WANT.
Via de Apple Store. Je kunt gemakkelijk achterhalen wat het kost om je scherm via de Apple Store te laten repareren. Hieronder vind je onder andere de reparatiekosten voor je scherm. Je ziet al dat het repareren van je scherm 14710, euro kost. De uitzonderingen zijn de iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus en de iPhone 6 Plus.

Contacteer ons